Vakantie Zweden Vakantiehuizen en Lodges te huur op ons kleinschalig natuurpark. 35 minuten rijden naar Karlstad met zijn gezellige oude centrum, en 9km vanaf Filipstad voor alle dagelijkse benodigdheden.

vakantie zweden vakantiehuizen
vakantie zweden vakantiehuizen
vakantie zweden vakantiehuizen
vakantie zweden vakantiehuizen
vakantie zweden vakantiehuizen
vakantie zweden vakantiehuizen

Follow us on Instagram

Follow us on Facebook

Vakantie Zweden vakantiehuizen en lodges, in de provincie met 11.000 meren en eindeloze bossen

Welkom!
Het Vakantiehuis en de Lodges bevinden zich in Värmland midden Zweden. Een vakantie in Zweden is samen zijn, en genieten met het hele gezin van de natuur, de activiteiten onthaasten, maar ook gezellig shoppen in Karlstad.

Vakantie Zweden Vakantiehuizen en Lodges bij Nordic Glamping in midden Zweden De provincie Värmland grenst aan de provincie Dalarna in het noorden. De locatie van Nordic Glamping bevind zich in centraal Zweden. Je kunt vanuit hier heel gemakkelijk meerdere delen van Zweden ontdekken. Waarschijnlijk kom je hier niet aan toe, want Värmland zelf wordt vaak omschreven als een van de mooiste provincies in Zweden.

Je eigen vakantiehuis in Zweden

Nordic Glamping is wat kleiner en absoluut geen vakantiepark.
Je verblijft er in gezellige Lodges, geschikt voor max vier personen. Of je kiest voor het grote vakantiehuis, dat geschikt is voor zes personen. Zowel de Lodges als het Vakantiehuis zijn voorzien van keuken, toilet en badkamer.

Vakantie Zweden bij Nordic Glamping Outdoor and Wildlife

De Lodges en het vakantiehuis staan op ruime locaties. Je beleeft er het echte outdoor gevoel. Toch zijn er mensen in de omgeving indien je behoefte hebt aan contact. Persoonlijke ervaringen met z’n tweeën, en later met onze kinderen zijn een leidraad geweest, in de opzet van Nordic Glamping.

Vakanties in Zweden hebben ons de kennis en inspiratie opgeleverd. Wij wilden voor jullie een middenweg creëren, zodat je geen keuzes hoeft te maken. Bij ons op Nordic Glamping vindt een ieder zijn eigen Zweden.

Nordic Glamping bevindt zich op 9 kilometer van Filipstad, nabij het dorpje Brattfors.  De Lodges en het grote Vakantiehuis zijn vrijstaand en liggen vlak tegen het Brattforsheden natuurreservaat aan. Het Brattforsheden natuurreservaat biedt je de mogelijkheid om de Zweedse natuur te ontdekken in al zijn varianten. Deze ontdekkingsreis kunt je beleven al wandelend, of op de mountainbike. Maar zeker gezien vanuit de kano zal dit een van de hoogtepunten worden tijdens je vakantie Zweden.

Wat je bij ons kunt verwachten is een persoonlijke benadering. En natuurlijk volle inzet om het je aan niets te laten ontbreken. Kanoën, mountainbiken, eindeloos wandelen, elanden ontmoeten of in de winterperiode langlaufen en skiën. Combineer dit met shoppen en heerlijk uit eten in het gezellige centrum van Karlstad. Een heerlijke vakantie is gegarandeerd. Dit alles is zomaar maar een kleine greep uit wat Värmland je te bieden heeft. Veel behoort tot de mogelijkheden tijdens een vakantie die je zeker niet snel zult vergeten. Nordic Glamping is ontdekken en genieten in spannende accommodaties. Wij omschrijven onze locatie als de mooiste plek in midden Zweden…