Glamping Zweden

Glamping is de nieuwste trend om je vakantie door te brengen. Glamping is officieel in de Dikke van Dale opgenomen en is de combinatie van Glamorous en Camping. Glamping Zweden Nordic Glamping Outdoor & Wildlife ligt direct aan het Brattforsheden natuurreservaat.

Het Brattforsheden natuurreservaat is een ideale start voor een outdoor ervaring met de kano, wandelend of mountainbike! Het beschermde natuurgebied is 11 400 hectare groot en is een geologisch interessant gebied met kraters, ravijnen, duinen en meanderende (rivierbeddingen) stromen. De grote gebieden van de duinen behoren tot de meest waardige van zijn soort in het land. In sommige gebieden is er een hoge biologische waarde van zowel flora en fauna.

Mooie wandelpaden en natuurpaden zijn gelokaliseerd in Kittelfältet en Brattfors. Het Brattforsheden natuurreservaat bestaat uit vier natuurreservaten en een kultuur reservaat; de Lungälvsravinerna, Geijerdalsmossen, Kittelfältet, Brandfältet en kultuur reservaat War airfield 16.

De knusse Lodges bij Nordic Glamping zijn geschikt voor 2-4 personen. Alles wat je nodig hebt om je vakantie tot een succes te maken is aanwezig in onze gezellige Lodges. Voorzien van toilet en douche, maar ook een kleine keuken en heerlijke 2 persoons bedden. Ze staan staan met de deurzijde en raamzijde op het zuiden gericht. De lodges zijn mede voorzien van een gezellig zitgedeelte, dat gericht is op de dubbele openslaande deuren. Bij mooi weer kun je deze deuren beide openen en zo het gezellige terras dat veel privacy biedt, bij het zitgedeelte betrekken. Een tuinset en barbecue is aanwezig. Klik hier voor meer informatie…

Het grote vakantiehuis voor 6 personen is gelegen naast de traditionele boerderij. De voormalige schuur van 120 jaar oud is met oog voor detail verbouwd tot comfortabel huis. Vakantiehuisjes Glamping Zweden ligt 12 km voor Filipstad in midden Värmland. Het vakantiehuis ligt vlak tegen de rand van het natuurgebied Brattforsheden aan, en is geschikt voor 6 personen. De originele elementen van de oorspronkelijke 120 jaar oude schuur zijn nog zichtbaar, en geven de knusheid die je verwacht tijdens je verblijf in het Zweedse landschap.

De gezellige huiskamer geeft uitzicht naar de bosrand, dieren spotten tijdens de schemering of in de vroege morgen is een must! Het huis grenst direct aan het bos. Genieten van de rust, actief de natuur in of shoppen in Karlstad zijn maar een aantal mogelijkheden voor een fantastische vakantie op deze locatie. Het landklimaat in de provincie zorgt voor warme zonnige zomers, en maakt het kanoën, mountainbiken, wandelen in het Brattforsheden natuurreservaat tot een onvergetelijke belevenis. Klik hier voor meer informatie…

glamping zweden
glamping zweden