Vakantiehuis boeken Zweden Varmland
Image

Vakantiehuis reserveren Zweden Värmland, het grote familiehuis tot 6 personen is voorzien van alle gemakken. Vanaf €525,- / 5250 kr per week in het laagseizoen tot €675.- / 6750 kr in het hoogseizoen. Kijk snel op de kalender of je gewenste vakantieperiode nog beschikbaar is! In het hoogseizoen kun je uitsluitend van zaterdag tot zaterdag boeken. In het midden- en laagseizoen kun je de accommodatie per dag of per week boeken. Om de reservering af te ronden; Vul alle velden met * in onder “Extra’s”. De oranje knop “Reserveer nu” verschijnt onderaan het formulier.

Boekingskalender

Image
Beschikbaar
Image
Bezet
Image
Arrangement
vakantiehuis reserveren zweden
vakantiehuis reserveren zweden
vakantiehuis reserveren zweden

Vakantiehuis reserveren Zweden in de provincie Värmland. De provincie ligt in midden Zweden, in het zuiden grenzend aan Dalsland en in het noorden grenzend aan Dalarna. Karlstad is de hoofdstad van de provincie Värmland, met zijn gezellige oude centrum een echte aanrader om een dagje te winkelen en ’s avonds een hapje te eten. Zweden kent net als Amerika vele shopping malls die absoluut bezocht moeten worden, in Karlstad is dat het Bergviken köpcenter.

Värmland grenst aan het grootste binnenmeer van Europa het Vänern. De provincie is 250 km lang en het landschap kenmerkt zich door de 10.000 meren en bossen. Aan de noordzijde van het Vänern meer ligt Karlstad en aan de oostzijde Kristinehamn met een lange haven en het Picasso monument. Vanaf dit punt kun je eindeloos uitkijken over het water.

vakantiehuis reserveren zweden

Vakantiehuis reserveren bij Nordic glamping betekent …

Voor natuurliefhebbers en outdooractiviteiten is Zweden het summum. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je dit fantastische land meer dan eens moet bezoeken! Simpel relaxen in de zon bij je cottage op Nordic Glamping, vissen op het Lungen meer, wandelen in het Brattforsheden natuurreservaat of de kano pakken voor een tocht door het reservaat het kan allemaal. Augustus is de maand om frambozen en bessen te plukken. In het najaar in september en oktober paddestoelen plukken en ’s avonds een heerlijke maaltijd van bereiden. Wees altijd voorzichtig met paddestoelen, alleen de kenners kunnen je vertellen of de geplukte paddenstoelen veilig zijn.