Activiteiten Zweden

activiteiten zweden

Activiteiten vanaf Nordic Glamping.
Het natuurreservaat Brattforsheden verkennen met de kano! Met het arrangement krijg je alles mee om een nacht door te brengen in de Zweedse wildernis. Na een prachtige tocht over het Lungen meer en Alstern meer kun je aanmeren midden in het reservaat waar een vuurplaats wacht om een heerlijke maaltijd te bereiden. De volgende morgen kun je op het gemak terug kanoën naar Nordic Glamping. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op! Natuurlijk kun je ook voor 1 dag de kano huren. De Canadese kano is geschikt voor 2 volwassenen, 2 (kleine) kinderen en eventueel een hond.

Image
Image
Image
Image

Activiteiten Zweden met je hond! Verken het Brattforsheden natuurreservaat met de kano en neem je hond mee op deze tocht. Een speciaal voor de hond geschikt zwemvest is aan te raden tijdens het kanoën. Mocht je hond overboord springen of vallen kun je hem makkelijk aan het handvat in de kano tillen. Bereid je goed voor op de vakantie met je hond, het zwemvest voor honden is te koop bij Hondenartikelen.com.

activiteiten zweden
Image

Wandelen met je hond in het Brattforsheden natuurreservaat. De goed gemarkeerde oranje route leidt je door mooiste en ongerepte natuur. Brattforsheden bestaat uit 3 reservaten aaneengeschakeld elk met een ander landschap. lees hier verder…

Winter activiteiten in Zweden, sleetjerijden, langlaufen en skiën in Värmland. Lees verder op deze pagina…