Lodge 4 pers huren Zweden

Vakantie Zweden Stuga Lodge houten huisje huren
Image

Welkom in Värmland Zweden!

De Lodges op Nordic Glamping stralen vakantie uit en staan op ruime plaatsen van elkaar. Alles wat je nodig hebt om je vakantie tot een succes te maken is aanwezig in onze gezellige Lodges.

Voorzien van badkamer met toilet en douchecabine maar ook een kleine keuken met 4 pits gaskookplaat en koelkast. Twee heerlijke 2-persoons bedden geschikt voor maximaal 4 volwassenen of voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Een hond is welkom. De Lodges staan staan met de deurzijde en raamzijde op het zuiden gericht, zo is het gezellige zitgedeelte gericht op de dubbele openslaande deuren. Bij mooi weer kun je deze deuren beide openen en zo het terras dat veel privacy biedt bij het zitgedeelte betrekken. Een tuinset en barbecue is aanwezig. De Lodges zijn te huur vanaf €53,- / 555 kr per dag afhankelijk van het seizoen. Maximaal 2 honden toegestaan, Geen WIFI. Tarieven van de Lodges vind je terug op deze pagina…
Klik hier voor de boekingskalender!

Vakantie zweden Stuga Lodge Houten huisje huren bij Nordic Glamping

Vakantie Zweden Stuga Lodge houten huisje huren
Image

De Lodges bij Nordic Glamping zijn uitgerust voor 4 personen.  De twee tweepersoonsbedden zijn voorzien van dekbedden en kussens die bij aankomst zijn opgemaakt.

Vakantie Zweden Stuga Lodge houten huisje huren bij Nordic Glamping. Een heerlijke ontspannen of juist actieve vakantie in de betoverende natuur! Nordic Glamping ligt aan het Brattforsheden natuurreservaat. Het reservaat is verdeeld in drie gebieden met hun eigen specifieke landschap. Het Lungälvravirnerna kenmerkt zich door de route langs de kleine rivier Lungälv. Steile heuvels en diepe dalen met af en toe plankieren. lees hier verder…

Vakantie Zweden Stuga Lodge houten huisje huren
lodge accommodaties zweden
lodge accommodaties zweden

Vakantie Zweden Stuga Lodge Houten huisje huren in de provincie Värmland. De provincie ligt in midden Zweden. In het zuiden grenzend aan Dalsland en in het noorden grenzend aan Dalarna. Karlstad is de hoofdstad van de provincie Värmland met zijn gezellige oude centrum. Een echte aanrader om een dagje te winkelen en ’s avonds een hapje te eten. Zweden kent net als Amerika vele shopping malls die absoluut bezocht moeten worden. In Karlstad is dat het Bergviken köpcenter.

lodge accommodaties zweden

Lodge Accommodaties Zweden

Voor natuurliefhebbers en outdooractiviteiten is Zweden het summum. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je dit fantastische land meer dan eens moet bezoeken! simpel relaxen in de zon bij je Lodge op Nordic Glamping, vissen op het Lungen meer, wandelen in het Brattforsheden natuurreservaat of de kano pakken voor een tocht door het reservaat.  Augustus is de maand om frambozen, bessen en bosaardbeitjes te plukken. September en oktober zijn de maanden om paddestoelen te plukken. Voorzichtig met paddestoelen!. Alleen de kenners kunnen je vertellen of de geplukte paddenstoelen veilig zijn.