Vakantiehuisjes Glamping Zweden

Ons verhaal en even voorstellen…

Wij zijn Ingrid en Richard en heten je graag welkom in het Vakantiehuis of Lodge bij ons op Nordic Glamping in Zweden. Oorspronkelijk komen wij uit Nederland en zijn sinds 2008 trotse eigenaars van Brattfors Norstorp 682 91 Filipstad in Värmland Zweden. Na vele reizen door heel Europa bleek ons favoriete vakantieland uiteindelijk toch Zweden.

We werkten veel, en maakten lange dagen. In Zweden vonden we de rust en konden dan bijtanken voor weer een jaar van lange dagen werken. Overal waar we kwamen in Zweden liepen we tegen de zelfde teleurstelling aan. Het land is fantastisch maar de accommodaties vielen tegen. Er waren eigenlijk maar twee opties. Optie een, een vrijstaand huis van een particuliere verhuurder, vaak afgelegen en saai voor de kinderen. Of, een originele Zweedse stuga op een camping voorzien van waterkoker maar verder zonder enige luxe. Een middenweg hebben wij niet kunnen vinden. Het idee is toen ontstaan, en het werd tijd om spijkers met koppen te slaan.

Na 23 jaar zelfstandig ondernemen in Nederland, hebben wij ons bedrijf overgedragen aan onze oudste zoon. In 2015 zijn wij begonnen met bouwen aan onze droom in Zweden. Het eerste project betrof de 130 jaar oude graanschuur. Deze is volledig gerenoveerd met behoud van oude details, en is nu getransformeerd naar luxe Vakantiehuis. Nu zijn wij druk met de bouw van de eerste twee Lodges, deze zijn gereed in de vroege lente van 2018.

Wij hechten waarde aan een persoonlijke benadering. Wij hebben geen animatie team en geen vastgesteld zomerprogramma. Wij vermaken naar behoefte zeggen we altijd. Spontaan iets gezamenlijk ondernemen ligt ons beter.

ons verhaal

Mocht je besluiten om de vakantie bij ons op Nordic Glamping te beleven? Dan zullen wij elkaar ongetwijfeld wat beter leren kennen. Een fijne vakantie voor jullie is ons doel.

Hopelijk tot ziens bij ons op Nordic Glamping.
Ingrid en Richard.