Vakantie Värmland

Vakantie Zweden betekent avontuur, bewegen en genieten van de natuur. Of je nu kiest voor het vakantiehuis of een van de knusse Lodges, we willen graag dat je je thuis voelt.

Nordic Glamping in de provincie Värmland is kleinschalig en prachtig gelegen. Het terrein ligt verscholen in de bossen van midden Zweden. Het Lungen meer ligt op steenworp afstand en grenst aan het Alstern meer.

Het Alstern meer is onderdeel van het unieke Brattforsheden natuurreservaat. Het Brattforsheden natuurreservaat is per kano direct toegankelijk vanaf de vakantie locatie. Beleef de Zweedse natuur in al zijn facetten. Een kano met zwemvesten is bij ons te huur. In de omgeving van Nordic Glamping kun je ook heerlijk fietsen en wandelen. Een vakantie is pas geslaagd, als je er lang over na blijft praten wanneer je weer thuis bent. Een vakantie in Varmland Zweden moet dus een vakantie zijn voor iedereen!

vakantie zweden

Shoppen in Karlstad is ook vakantie Zweden

Het is vanaf Nordic Glamping heel eenvoudig om grote plaatsen zoals Karlstad te bereiken. Karlstad ligt op 50km afstand en het centrum is bruisend. Autovrij en zomers vol met terrasjes. Inpandige shoppingcenters en gezellige drukke winkelstraten. Aan de rand van Karlstad vind je ook het Bergviken shoppingcenter. Hier vind je alles wat je maar zou willen, giga supermarkten en grote kleding outlets. In een stap vanuit Zweden naar klein Amerika, wat wil je nog meer?

vakantie zweden

Waarom zou je kiezen voor Nordic Glamping?

Vakantie Zweden bij Nordic Glamping is vakantie voor iedereen. Rust en avontuur gaan hier hand in hand. Jouw vakantie Zweden zoals wij denken dat jij dat graag zou willen beleven. In onze Lodges zijn honden meer dan welkom. Maximaal zijn er twee honden per Lodge toegestaan.
Alvast kijken wat je kunt doen tijdens je vakantie? Kijk op de pagina Activiteiten!

Follow us on Instagram

Follow us on Facebook