lodges vakantie zweden
Image

De Lodges bij Nordic Glamping Outdoor & Wildlife

Onze locatie is midden Zweden de provincie Värmland. Het terrein van Nordic glamping is 10 hectare groot en grenst aan het Brattforsheden natuurreservaat en het Lungen meer. Over het terrein loopt de Byangälvenrivier van waar de kanoroute van 17 kilometer start. De Lodges op Nordic Glamping stralen vakantie uit en staan op natuurlijk terrein. De ruime afstand geeft privacy. De Lodges zijn te huur vanaf €53,- / 555 kr per dag afhankelijk van het seizoen. Klik hier voor de boekingskalender!
Alles wat je nodig hebt om je vakantie tot een succes te maken is aanwezig in onze gezellige Lodges. Voorzien van toilet en douchecabine maar ook een kleine keuken en twee heerlijke 2 persoons bedden. De Lodges zijn geschikt voor maximaal 4 volwassenen of voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Meer kinderen? neem contact met ons op!. Wij bieden de mogelijkheid voor de kinderen een tent bij te plaatsen. Maximaal 2 honden zijn welkom. Tarieven van de Lodges vind je terug op deze pagina… 

Image

De Lodges bij Nordic Glamping zijn uitgerust voor 4 personen. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, koelkast en wasbak. Serviesgoed, koffiezetapparaat, pannen en keukengerei is aanwezig voor 4 personen. Twee tweepersoonsbedden met dekbedden en kussens zijn bij aankomst opgemaakt zodat je direct kunt ontspannen. De zithoek is gericht op de openslaande deuren. De ligging van de Lodge met de grote raampartij en openslaande deuren is gericht naar het zuiden. De badkamer is voorzien van een douchecabine en toilet. Er is geen Wifi beschikbaar. Een tuinset is aanwezig. Check in na 15.00 uur, Check out voor 10.00 uur.

Image
Image
lodges vakantie zweden
Image
lodges vakantie zweden
Image
lodge accommodaties zweden
lodge accommodaties zweden
lodge accommodaties zweden

Lodge accommodaties Zweden in de provincie Värmland. De provincie ligt in midden Zweden, in het zuiden grenzend aan Dalsland en in het noorden grenzend aan Dalarna. Karlstad is de hoofdstad van de provincie Värmland, met zijn gezellige oude centrum een echte aanrader om een dagje te winkelen en ’s avonds een hapje te eten. Zweden kent net als Amerika vele shopping malls die absoluut bezocht moeten worden, in Karlstad is dat het Bergviken köpcenter.

Värmland grenst aan het grootste binnenmeer van Europa het Vänern. De provincie is 250 km lang en het landschap kenmerkt zich door de 10.000 meren en bossen. Aan de noordzijde van het Vänern meer ligt Karlstad en aan de oostzijde Kristinehamn met een lange haven en het Picasso monument. Vanaf dit punt kun je eindeloos uitkijken over het water.

lodge accommodaties zweden

Lodge Accommodaties Zweden

Voor natuurliefhebbers en outdooractiviteiten is Zweden het summum. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je dit fantastische land meer dan eens moet bezoeken! Simpel relaxen in de zon bij je cottage op Nordic Glamping, vissen op het Lungen meer, wandelen in het Brattforsheden natuurreservaat of de kano pakken voor een tocht door het reservaat het kan allemaal. Augustus is de maand om frambozen en bessen te plukken. In het najaar in september en oktober paddestoelen plukken en ’s avonds een heerlijke maaltijd van bereiden. Wees altijd voorzichtig met paddestoelen, alleen de kenners kunnen je vertellen of de geplukte paddenstoelen veilig zijn.