Vakantiehuis Zweden huren bij Nordic Glamping Outdoor & Wildlife Värmland

Wij zijn Ingrid en Richard, welkom in je Vakantiehuis Zweden of Lodge bij ons op Nordic Glamping in Zweden!.
Het Vakantiehuis en de Lodges bevinden zich in Värmland. De provincie ligt in midden Zweden. Een vakantie in Zweden is samen zijn en genieten met het hele gezin.

Nordic Glamping in Värmland ligt heel centraal. De provincie Värmland grenst aan de provincie Dalarna in het noorden. De locatie van Nordic Glamping bevind zich in centraal Zweden. Je kunt vanuit hier heel gemakkelijk meerdere delen van Zweden ontdekken. Waarschijnlijk kom je hier niet aan toe, want Värmland zelf wordt vaak omschreven als een van de mooiste provincies in Zweden.

Image
vakantiehuis zweden

Vakantiehuis Zweden, Värmland de provincie met 11.000 meren en eindeloze bossen

vakantiehuis zweden

Nordic Glamping is wat kleiner en absoluut geen vakantiepark.
Je verblijft er in gezellige Lodges die  geschikt zijn voor max vier personen. Of je kiest voor het grote vakantiehuis dat geschikt is voor zes personen. Zowel de Lodges als het Vakantiehuis zijn voorzien van keuken, toilet en badkamer.

Vakantiehuis of een Lodge huren?

De Lodges en het Vakantiehuis staan op ruime locaties. Je beleeft het echte outdoor gevoel op ons natuur terrein nabij het natuurreservaat Brattforsheden. Nordic Glamping bevindt zich op 9 kilometer van Filipstad nabij het dorpje Brattfors. De Byangälven rivier stroomt op steenworp afstand. De rivier kronkelt zich over ons terrein en mond aan twee zijden uit op een meer. Aan de noordzijde ligt het grote Lungenmeer.  Via de zuidzijde vaar je per kano zomaar het verscholen wat minder grote Kalvenmeer op.

Onze Lodges en het grote Vakantiehuis zijn vrijstaand en liggen vlak tegen het Brattforsheden natuurreservaat aan. Het Brattforsheden natuurreservaat biedt je de mogelijkheid om de Zweedse natuur te ontdekken in al zijn varianten. Deze ontdekkingsreis kunt je beleven al wandelend of op de mountainbike. Maar zeker gezien vanuit de kano zal dit een van de hoogtepunten worden tijdens je verblijf in het vakantiehuis Zweden. Bij ons op Nordic Glamping vindt een ieder zijn eigen Zweden.

Wat je bij ons kunt verwachten is een persoonlijke benadering. En natuurlijk volle inzet om het je aan niets te laten ontbreken. Kanoën, mountainbiken, eindeloos wandelen, elanden ontmoeten of in de winterperiode langlaufen en skiën. Combineer dit met funshoppen en heerlijk uit eten in het gezellige centrum van Karlstad. En een top vakantie is dan zeker gegarandeerd. Dit alles is zomaar maar een kleine greep uit wat Värmland je te bieden heeft. Veel behoort tot de mogelijkheden tijdens een vakantie die je zeker niet snel zult vergeten. Nordic Glamping is ontdekken en genieten in spannende accommodaties. Wij omschrijven onze locatie als de mooiste plek in midden Zweden…

Honden zijn niet toegestaan.
Geen WIFI beschikbaar
Check in na 15.00 uur, Check out voor 10.00 uur.

Vakantiehuis Zweden
Vakantiehuis Zweden
Vakantiehuis Zweden
Vakantiehuis Zweden Nordic Glamping Outdoor en Wildlife Varmland