Vakantiehuisjes Zweden

Vakantiehuisjes in Värmland Zweden

Nordic Glamping Outdoor&Wildlife

Huur een vakantiehuis of knusse lodge bij Vakantiehuisjes Zweden Nordic Glamping in de provincie Värmland midden Zweden. Grenzend aan het mooiste natuurreservaat Brattforsheden. Dit natuurreservaat is verdeeld in 4 gebieden en zijn uitstekend bewegwijzerd voor de wandelaar of fietser.

Het vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en beschikt over alle comfort. De originele elementen van de oorspronkelijke 100 jaar oude schuur zijn nog zichtbaar in dit vakantiehuis en geven de knusheid die je verwacht tijdens een verblijf in het Zweedse landschap. De gezellige huiskamer geeft uitzicht naar de bosrand, dieren spotten tijdens de schemering of in de vroege morgen is een must!

Het grote vakantiehuis heeft een gezellige open leefkeuken met grote eettafel en 6 stoelen. Vanaf dit punt kijk je direct uit over de weide naar de bosrand. De aangrenzende huiskamer bevind zich ook aan de zijde van de bosrand en heeft openslaande deuren.

De badkamer met douchecabine wastafel en toilet bevindt zich op de begane grond. De verdieping heeft 3 slaapkamers. De master bedroom is een grote slaapkamer over de volledige breedte van het huis met 2 persoons lits jumeaux bed. De andere twee kamers zijn voorzien van twee eenpersoons bedden per kamer.

De Lodges zijn te huur vanaf 30 juni!. Beleef de Zweedse natuur in al zijn facetten van kanoën tot fietsen en wandelen. De plaatsen waarop de Lodges gesitueerd zijn daarom heel ruim van opzet. Een hond is toegestaan in de Lodge. Op ons 10 hectare groot terrein zijn de lodges geplaatst op een natuurlijk stuk terrein. Klik hier voor de boekingskalender…

Vakantiehuisjes huren in Zweden een begin van een onvergetelijke vakantie! De dieren zoals de eland en de vos maken dagelijks hun route over het terrein van Nordic Glamping. Dit is goed te zien tijdens de winterperiode. Overal zie je de sporen terug. Alvast kijken wat je kunt doen tijdens je vakantie? Kijk op de pagina Activiteiten!