Rondreis Zweden

Wil jij meer zien van Zweden?
Op deze pagina vind je adressen die door ons geselecteerd zijn voor de rondreis Zweden. Persoonlijke benadering, kennis van de omgeving, hygiëne en betrouwbaarheid zijn belangrijk geweest bij het selecteren van onderstaande vakantiebestemmingen. De afstand tussen de locaties varieert maar is gemiddeld zo’n 200 kilometer. De eigenaren van de getoonde locaties zijn begaan met hun gasten en geven graag advies of antwoord op vragen die er nog zijn. Wil je meer weten voor je rondreis Zweden of wil je graag je vakantie bespreken dan kun je dat simpel regelen door op bijvermeld email adres of website link te klikken. Wij hopen op deze manier te helpen in je zoektocht naar betrouwbare vakantiebestemmingen verdeeld over heel Zweden. Fijne vakantie! Richard en Ingrid

rondreis zweden

Hammarstrands Camping

rondreis zweden

Wij zijn Rob en Brenda. Met onze camper zijn wij al heel wat landen doorgetrokken. De laatste jaren was het Scandinavië en met name Zweden. We zijn verliefd geworden op dit mooie land. Het werd voor ons steeds moeilijker om weer terug te gaan naar het drukke Nederland. Zo hebben wij in 2017 besloten om Hammarstrands camping te kopen en verder uit te bouwen. We doen dit met erg veel passie voor de natuur en de gast wij willen onze gasten laten genieten van alles wat Jämtland te bieden heeft.

Hammarstrands Camping is een kleine camping tussen Östersund en Sundsvall in de mooie gemeente Ragunda en de provincie Jämtland. Wij hebben 36 stroom plaatsen en een apart tentenveld direct aan het water. We verhuren 6 stuga’s op de camping. De stuga villa staat iets buiten de camping en daar heb je een eigen keuken, toilet, douche en 4 heerlijke bedden. Nog iets verder staan onze twee huizen. We hebben een 4 persoons huis direct aan de ski piste. Het andere huis biedt plaats aan 7 personen.  Beide zijn van alle gemakken voorzien. We hebben een mooi en schoon servicehuis met voldoende toiletten en gratis warme douches. In het servicehuis is een complete grote keuken met alles er op en er aan. Er staat ook een wasmachine en een droger. Wij zijn het gehele jaar geopend.

Op de camping hebben we een Nordic Spa, je kan hier heerlijk genieten van de hot tub, sauna of gril hut. Een combinatie is ook mogelijk, en verzorgen wij uw eten in de gril hut. Er is zomer en winter genoeg te beleven denk aan kanovaren, vissen, zwemmen, wandelen, skiën, langlaufen, sneeuwscooter safari of op pad met de hondenslee. Of gewoon even heerlijk niets doen. Wij hebben geen animatieteam. Tevens hebben we een klein café/restaurant met kleine kaart heerlijk Zweeds ijs en we brengen broodjes bij uw accommodatie maar u kunt ook genieten van ons overheerlijke ontbijt. Of neem een duik in het verwarmde zwembad. Het dorp Hammarstrand is op 10 minuten lopen en daar zijn diverse winkels, supermarkt, tankstation en diverse eetgelegenheden.  Wij wensen jullie alvast veel plezier met het uitstippelen van jullie reis en zien jullie graag op Hammarstrands camping.
Met gastvrije groet, Rob, Brenda en een poot van hond Max.

rondreis zweden

Hammarstrands Camping
Koppelhällsvägen 18
84432 Hammarstrand
provincie Jämtland
Tel: +46 (0)76 825 93 20
Website: https://www.goragunda.com/
E mail adres: info@goragunda.com
Facebook: https://www.facebook.com/Camping.Sweden

Säms Camping & Café

rondreis zweden

Wij zijn Eric en Geraldine en wonen sinds 2010 met onze 3 kinderen in Zweden (Ulricehamn kommun). Op zoek naar rust en ruimte en die hebben we gevonden. Per toeval kwamen we in 2014 een kleine verwaarloosde, en inmiddels gesloten, gemeente camping in de buurt tegen.
En na veel overleg en vooral veel geduld zijn wij de trotse beheerders van Säms Camping geworden.

Welkom op onze mini camping aan het Sämsjön meer in Västra Götaland. Onze kleine camping beschikt over 15 campingplaatsen, 1 (4persoons) Stuga, 2 (2persoons) Stälten, douche, toilet en een gezellige buitenkeuken. 

De luxe van puur 
In de wereld staat luxe bekend als bijzonder en zeldzaam. Dit telt op een zekere manier ook voor de Zweedse luxe, maar Säms camping heeft nog wat belangrijke begrippen toegevoegd als rust en stilte, eenvoud en aandacht voor zowel  detail als leefomgeving.

Wij willen u van harte welkom heten in deze vorm van luxe: de eenvoud, terug naar de basis en de natuur. U kunt genieten van de stilte en de omgeving op een eenvoudige en serene manier. Uitgestrekte bossen en ruige omgeving, afgewisseld met mooie meren en idyllische dorpjes. 

Verwacht bij ons geen animatieteam, disco of entertainment. Hier komt het beste bij u naar boven! Terug naar uw roots en simpel een visje vangen, een vuurtje stoken en genieten van de rust en de omgeving. Na een warme dag neem je gewoon een verkoelende duik in het meer. Wat heeft een mens nog meer nodig?
We heten u van harte welkom Eric en Geraldine

rondreis zweden

Säms Camping & Café
Norra Säm
Annelund/Ljung
Provincie:Västra Götaland
Tel: 0046 (0)7029 489 54
Website: https://murum4u.wixsite.com/sams-camping-cafe/copy-of-news–events
Email adres: samscamping@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/sam.camping.9

Veel plezier toegewenst in de voorbereiding op de rondreis Zweden!