tarieven vakantiehuisjes zweden
informatie vakantiehuisjes zweden

Vakantiehuis 6 pers.

Lodges 4 pers.

Nordic Glamping is kleinschalig

Je kunt ervoor kiezen om het grote vakantiehuis te huren of een van onze gezellige Lodges. De accommodaties liggen op ruime afstand van elkaar en bieden je de nodige privacy. In de Lodges zijn honden tot maximaal 2 toegestaan. Er zijn duidelijke regels zodra je een hond(en) meebrengt. Belangrijk is dat er voor andere gasten geen overlast ontstaat en je bent verplicht om je hond op het terrein te alle tijde aangelijnd te hebben. De opzet van Nordic Glamping is met name gericht op de Värmlandse natuur en haar bewoners. Om en vaak ook op Nordic Glamping kun je een eland tegen komen. Ook kun je plots oog in oog staan met de vos of een hert. Beren, wolven en de elegante lynx zijn hier ook te spotten in Värmland maar de kans op een ontmoeting is nihil.

Image
Image

Beleef de ongerepte Zweedse natuur per kano, mountainbike of wandelend. Nordic Glamping grenst aan het unieke Brattforsheden natuurreservaat en nodigt uit tot ontdekken. Maar ook shoppen en een hapje eten in het gezellige centrum van Karlstad is een aanrader. Lees verder op deze pagina wat er allemaal mogelijk is en waarom je zou kunnen kiezen voor een verblijf bij ons op Nordic Glamping.

Nordic Glamping ligt centraal

Värmland Zweden staat bekent om de prachtige natuur. De bruisende hoofdstad Karlstad speelt daarnaast een belangrijke rol. Värmland biedt de ideale mogelijkheid natuur en leuke city trips met elkaar af te wisselen. Nordic Glamping ligt 50 km boven Karlstad in het oosten van de provincie Värmland. Karlstad ligt aan de noordzijde van het grote Vänermeer. Het gezellige centrum is autovrij met talloze terrasjes waar je heerlijk kunt eten of gewoon iets drinken. Het is zelfs mogelijk om de Zweedse hoofdstad Stockholm te bezoeken. Je kunt Stockholm bezoeken met de auto of je kiest er voor om te reizen per trein.

informatie vakantiehuisjes zweden

De ligging van Nordic Glamping is dus fantastisch om veel meer te ontdekken van Zweden dan Värmland alleen. De grens met Noorwegen ligt op 100km afstand. Het grensgebied doorkruist de ruige natuur en leidt je over de Noorse bergen. Als je via Torsby door de Noorse bergen afzakt en de grens Zweden weer passeert dan kun je de rit onderbreken met een bezoek aan de shopping mall in Charlottenberg. Op www.charlottenbergsshopping.se kun je alvast een kijkje nemen. Ook kun je Mora bezoeken in de provincie Dalarna en dat combineren met het berenpark/Rovdjurspark in Orsa. https://www.orsarovdjurspark.se.

De voordelen van Nordic Glamping door de centrale ligging maakt een vakantie compleet. Een vakantie in Zweden is een vakantie beleven, je kunt het niet vergelijken met een vakantie naar bijvoorbeeld Spanje. De fantastische natuur zet je aan om dingen te gaan ondernemen en avonturen aan te gaan als nooit tevoren. Het gevoel even helemaal van de wereld af te zijn geeft een boost.

Kortom Värmland biedt een ieder wat wils, een vakantie in Zweden is een ervaring die je nooit zult vergeten!.