arrangementen paardrijden en kanotochten in Värmland

Arrangementen paardrijden en kanotochten in Värmland

Outback arrangementen minimaal 2 personen. Voor het paardrij arrangement hanteren wij een max van 90kg per persoon.
Nordic Glamping en Our Little Farm
slaan de handen ineen.
Hier kun je een keuze maken uit 4 avontuurlijke arrangementen paardrijden en kanotochten die wij voor jullie hebben samengesteld. Je vakantie naar Zweden moet een onvergetelijke vakantie worden en daar zorgen wij graag voor. Op avontuur in de prachtige Värmlandse bossen per paard. Op weg door het onbekende naar een overnachtingsplek voor de avond, hoe spannend is dat.

Samen het kamp opbouwen, de paarden verzorgen en het eten bereiden. ‘S avonds rond het kampvuur napraten over de dingen die je allemaal gezien en beleefd hebt en gezellig samen iets drinken. Je brengt de nachten door in een Tipitent. Onderweg kun je elanden tegenkomen maar ook andere bewoners in het bos. Omdat je per paard de bossen doorkruist wordt je een met de natuur, dat geeft een ongekend gevoel van vrijheid. Na terugkomst op de ranch, blijf je de avond en nacht nog bij Our little farm waar je van een gezellige barbecue avond geniet en nog wat napraat.

arrangementen paardrijden en kanotochten in Värmland
Image

Voor je vervolgreis met de kano reis je de volgende dag door naar Nordic Glamping voor een survival avontuur met een knipoog. Het ligt een uurtje rijden vanaf Ekshärad. Onderweg ga je bij de supermarkt alvast inkopen doen voor je volgende avontuur. Vanaf locatie vertrek je per cannadese kano en zet koers via het Lungen richting het Alstern, het hart van het Brattforsheden natuurgebied. Kies een locatie voor de nacht en bereid je maaltijd op een speciaal daarvoor aangelegde vuurplaats of ga wildcamperen en gebruik de houtbrander (in het pakket meegeleverd). De volgende ochtend ga je verder het Alsternmeer op of begin je aan de tocht terugtocht richting Nordic Glamping indien je voor een 2 daagse tocht hebt gekozen. Tijdens deze ontdekkingsreis ben je afgesloten van de bewoonde wereld en aangewezen op jezelf. Haal het maximale uit je vakantie in Zweden en ga op avontuur!
Overigens zijn de paardrij arrangementen en de kano arrangementen ook los van elkaar te boeken.

arrangementen paardrijden en kanotochten in Värmland