Outback-start 7 days 2 personen

outback-start 7 Days
outback-start 7 Days

Let op:
Outback arrangementen minimaal 2 personen. Voor het paardrij arrangement hanteren wij een max van 90kg per persoon.
Het Outback-start 7 Days arrangement
brengt  helemaal tot jezelf. 2 Daage trektocht per paard, 2 dagen kano en 3 nachten een luxe Lodge.
Dag 1: aankomst 10.00 uur bij Our Little Farm, kennismaking, doorspreken en vertrek voor de eerste dag paardrijden. Aankomst op de overnachtingsplek midden in het bos. Tipi kamp opbouwen, de paarden verzorgen vuur aanmaken en gezamenlijk het eten bereiden. De nacht breng je door midden in de Zweedse natuur.
Dag 2: fantastische rit richting de Farm, na aankomst op de Farm kun je samen nog even nagenieten van je avontuur. De nacht verblijf je nog bij Our Little Farm.
Dag 3: Na het ontbijt vertrek je naar Nordic Glamping.
Na aankomst op Nordic Glamping begint je volgende avontuur. Per kano het Brattforsheden natuurreservaat ontdekken. Met een canadese kano trek je het natuurgebied in en ben je echt op jezelf aangewezen. Kies het mooiste plekje voor de nacht, zet je tent op en bereid op vuur je warme maaltijd. Slaap je achteraf toch liever niet in je tent dan kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van een overnachtingshut. Deze hutten zijn op verschillende plaatsen in het natuurgebied te vinden en hebben een speciale vuurplaats. Kruip voor de nacht heerlijk in je slaapzak en luister voordat je moe en voldaan in slaap valt eens rustig naar alle geluiden om je heen. Als je geluk hebt hoor je de wolven huilen of de elanden naar elkaar roepen. De volgende ochtend vertrek je na je ontbijt voor een lange dag om uiteindelijk weer terug te keren bij ons op Nordic Glamping. Zie je er tegenop om de flinke tocht in het Brattforsheden te maken dan kun je er ook voor kiezen om de rivier richting het plaatsje Brattfors te volgen. Deze tocht voert je over het Kalvenmeer en verder stroomafwaarts, kies het mooiste plekje voor de nacht, zet je tent op en bereid op de houtbrander je warme maaltijd. Welke keuze je ook maakt, beide staan garant voor een onvoorspelbare natuurbeleving in een gebied waar alles afhangt van jezelf. Inzet, inzicht en creativiteit zijn belangrijk om deze reis tot een succes te maken.
Dag 4:  kom je weer terug naar Nordic Glamping en kun je vanaf 3 uur in je luxe Lodge waar je nog 3 nachten kunt bijkomen van je avontuur.
Dag 5: Lodge
Dag 6: Lodge
Dag 7: vertrek voor 10:00 uur

In de omgeving van Nordic Glamping is veel te beleven, zo kun je wandelen of zelf je geluk beproeven in de zilvermijn en nog veel meer. Bezoek het mooie en gezellige Karlstad of Örebro met het middeleeuwse kasteel en sluit de week af met wat shoppen of op een gezellig terrasje. Kort om, keuze genoeg om je vakantie in Värmland onvergetelijk te maken.

Outback-start 7 Days is inclusief:
Paard, incl tuigage, zadeltassen, cap, (chaps en waxjas zijn eventueel ook te leen). Kano, zwemvesten, tent, slaapzakken, slaapmatten, pannenset, bestek en een houtbrander met magnesium stick.
Zelf dien je te zorgen voor alles wat je lekker vind om te eten en drinken tijdens je kano ontdekkingsreis. Er zijn geen mogelijkheden om tussentijds inkopen te doen want je bevind je niet in de bewoonde wereld.
Outback-start arrangement 2 pers. SEK 10.600,- ( ± €990,- )
Wil je meer weten of wil je een arrangement bespreken, stuur dan een email naar nordicglampingsweden@icloud.com.

outback-start 7 Days