Outback-max 7 days 2 personen

outback-medium 7 Days
outback-medium 7 Days

Let op:
Outback arrangementen minimaal 2 personen. Voor het paardrij arrangement hanteren wij een max van 90kg per persoon.

Outback-max 7day’s, 2 personen. VOORSEIZOEN EN NASEIZOEN!
Datum: Begin Mei tot half Juni & half Augustus tot eind September.
3 dagen per paard, 2 dagen kano, 2 dagen Lodge. Trektocht in de Zweedse natuur. 
2 dagen lang doorkruis je de prachtige Värmlandse bossen op het paard, ver weg van de bewoonde wereld.
Woensdag, maak kennis met je paard en elkaar, daarna samen het Tipikamp opbouwen, avondeten en overnachten en het komende avontuur doorspreken.
Donderdagochtend alles inpakken en opzadelen, we gaan op pad!
We maken een tocht van zo’n 4 tot 6uur door het bos en stoppen ergens onderweg voor de lunch.
Bij aankomst later op de dag bij onze overnachtingsplek gaan we het kamp opbouwen, de paarden verzorgen en gezamelijk het eten bereiden. Een heerlijke avond rond het kampvuur napraten en gezellig iets drinken. Je slaapt je eerste nacht midden in de Zweedse natuur.
Vrijdag, nog een supermooie rit in het vooruitzicht.

Na een relaxed ontbijt genietend van de mooie zonsopgang ruimen we het kamp op en vertrekken we om de laatste supermooie rit te maken richting Our little farm. Na aankomst de paarden verzorgen. Vrijdagavond verblijf je nog bij Our little farm en kun je genieten van de hottub na een heerlijke barbeque. Je kletst ter afsluiting nog even na over de afgelopen 4 dagen en overnacht op Our little farm.

Zaterdagochtend na het ontbijt vertrek je naar Nordic Glamping. Dezelfde middag nog begint je volgende avontuur, per kano.
Vanuit Nordic Glamping 2 dagen lang het Brattforsheden natuurreservaat ontdekken. Met een canadese kano trek je het natuurgebied in en ben je echt op jezelf aangewezen. Kies je mooiste plekje voor de nacht, zet je tent op en bereid op vuur je warme maaltijd. Kruip voor de nacht heerlijk in je slaapzak en luister voordat je moe en voldaan in slaap valt eens rustig naar alle geluiden om je heen. Een onvoorspelbare natuurbeleving in een gebied waar alles afhangt van jezelf. Inzet, inzicht en creativiteit zijn belangrijk om deze reis tot een succes te maken. 
Zondagmiddag keer je weer terug bij Nordic Glamping en kun je vanaf 3uur in je luxe Lodge waar je 2 volle dagen en 3 nachten kunt bijkomen van je avontuur.
Maandag: Lodge
Dinsdag: Lodge
Woensdag: vertrek voor 10:00 uur

In de omgeving van Nordic Glamping is veel te beleven, zo kun je wandelen of zelf je geluk beproeven in de zilvermijn en nog veel meer. Bezoek het mooie en gezellige Karlstad of Örebro met het middeleeuwse kasteel en sluit de week af met wat shoppen of op een gezellig terrasje. Kort om, keuze genoeg om je vakantie in Värmland onvergetelijk te maken.

Outback-max 7 Days is inclusief:
Paard, incl tuigage, zadeltassen, cap, (chaps en waxjas zijn eventueel ook te leen). Kano, zwemvesten, tent, slaapzakken, slaapmatten, pannenset, bestek en een houtbrander met magnesium stick.
Zelf dien je te zorgen voor alles wat je lekker vind om te eten en drinken tijdens je kano ontdekkingsreis. Er zijn geen mogelijkheden om tussentijds inkopen te doen want je bevind je niet in de bewoonde wereld.
Outback-max arrangement 2 pers. SEK 13.300,- ( ± €1247,- )
Wil je meer weten of wil je een arrangement bespreken, stuur dan een email naar nordicglampingsweden@icloud.com.

outback-medium 7 Days