kanotur Nordic Glamping - Brattfors

Kanotocht Nordic Glamping – Brattfors. Bij ons op Nordic Glamping kun je voor een dag een kano huren. Deze kano’s zijn geschikt voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kleinere kinderen. Een dagtrip heen en weer over de Byangälven voert je al kabbelend mee naar het dorpje Brattfors. Dit is een leuke plek om wat tijd door te brengen op de ligweide van dit zwemstrand. Misschien even te gaan zwemmen op warme dagen of gewoon ontspannen en genieten van de omgeving.

kanottur Nordic Glamping - Brattfors
kanottur Nordic Glamping - Brattfors

Richting Brattfors en de kraanvogels
Vanaf Nordic Glamping peddel je via het verborgen Kalvenmeer naar Brattfors en weer terug. Het meer ligt verscholen in de natuur en is alleen per kano of boot te bereiken. Het gebied behoort tot het natuurgebied Brattforsheden. Een eland ontdekken vanuit je kano en het geluid van de kraanvogels is een onvergetelijke ervaring. De tocht duurt zo’n 4 uur zonder rust of tussentijdse stoppen. Honden zijn welkom in onze kano’s. Wel vinden wij het belangrijk dat de hond een zwemvest draagt tijdens jullie kanotrip. Deze speciale hondenzwemvesten kun je zelf meebrengen of je huurt er een bij ons op locatie! Ben je in voorbereiding van je vakantie op zoek naar een hondenzwemvest? Kijk dan op Hondenartikelen.com en kies voor het merk Ruffwear.


kanottur Nordic Glamping - Brattfors
kanottur

Overzichtskaart Brattfors

Image
Image

Voor meer informatie of het boeken van een kano stuur een email aan info@vakantiehuisjeszweden.com  Het huren van een kano inclusief zwemvesten per dag 315kr.

Image
Image
Image